Beylikdüzü Escort olarak ilgi ve alaka benim diğer adım olsa gerek. Nazire ben selamlar herkese. 33 yaşındayım, biraz olgun escort havası var aslında. Yaşımın gösterdiğini kimse söylemedi bugüne kadar. Çünkü gerçekten ortada görünüm, konuşma tarzı gibi durumlar. Kendime fazlasıyla bakan biriyim. İlgisiz kalamam ama bunu en baştan paylaşmak isterim partnerime. İletişimde bazı kuralların olması gerekiyor. Çok değişik insanlarla bir araya geldim bu zamana kadar.
Değişik farklı tarzlarla karşılaştım. İlk mesajda selam diyenler, nazikçe kendini tanıtanlar falan derken geldik gidiyoruz işte. Net soruların sorulmasından yanayım ayrıca. Üstü kapalı konuşmaları sevmiyorum. Yanımdaki adam ne istediğini açıkça söyleyecek ki ben de ona göre davranayım.Kaba dil ve argolu konuşma yapanların sosyal hayatımda yeri yok. Geçen bir kız arkadaşımı bu yüzden sildim. Yani oturuyoruz, sevgilisiyle kavga etmiş ve küfürlü konuşuyor. Yani ne gerek var anlamadım. Birkaç kez tekrarladığı için kafeden kalkmak zorunda kaldım.
Beylikdüzü Escort Göz Teması Kurmaktan Kaçınmıyor
Beylikdüzü Escort olarak bir bayana argo asla yakışmıyor. Neyse buluşma öncesine devam edelim. Randevu saatine sadık kalanları seviyorum. Ama takmayan, haber vermeden randevuyu iptal edenlerle işim olmaz. İlk karşılaşma escort için çok önemlidir. Gülümseyerek göz teması kuranlar benim canımdır ya. Kendinden emin olan ve nazik davranan insanlarla karşılaşmayı hep isterim şu hayatta. Sert davranan, sadece cinselliğe odaklanan kişilerin de ne yazık ki hayatımda yeri olamaz.

Beylikdüzü Escort
Escort sohbeti sırasında ilgili davranan ve dinleyenlere çok saygı duyarım. Samimi ve sıcak sohbetler açanlardan zarar görmedim bugüne kadar ayrıca. Karşısındaki bayana insan gözüyle bakanlarla oturur kalkarım ben. İletişim tekniklerimiz daima rahat olmalı. Hiçbir şeyi zorlaştırmamalıyız diye düşünüyorum. Genel hayat kurallarından bahsediyorum aslında. Görüşme sonrası teşekkür eder, mesafeli davranmayan ve tekrar buluşmak istediğini söyleyenlerle her zaman vakit geçiririm.
Küçük Hediyelerden Hoşlanıyor
Mesaj ve aramalardaki ses tonu ya da yazı diline bakarım ben. Eski edebiyatçıyım sonuçta. Emir verir gibi yazanlar, doğrudan cinselliğe girenler falan hayırdır der geçerim. Ya en başından beri dediğim gibi önce saygı ve sevgi olmalı insanlar arasında. İlgiyi zaten hak ediyorum ben. Güzelliğimi görenler hayret ediyor. Birkaç evlilik teklifi de aldım ama cesaret edemedim ki.Küçük hediyelerden her zaman hoşlanmışımdır. Zarif sürprizler yapılsın isterim hep. Onun dışında hoş kokulu ortamlar, masaj yapmalar falan beni etkiler açık konuşayım.
Escort olan ya da olmayan her bayan bunları ister ya. Kitap, şal, takı, küçük bir çiçek ne bileyim bir anahtarlık bile bende değerlidir. Maksat aklımda iz bıraksın. Kendine baksın, gülsün, yanımda eğlensin. Görüşmelerimi genelde evde yaptığım için güzel vakit ayırabiliyorum insanlara. Aşırı sosyal olmasam da güzel geçinirim kimseyi üzmem. Rahat atmosferde ben de rahatlarım. Escort Beylikdüzü olarak en çok görmek istediğim jest ise güler yüz ve samimi bir karşılamadır. Başka bir beklentim yok.
