Beylikdüzü Escort olarak Gamze’den selamllar. Akşamüstü sahile indiğimde hava hala sıcaktı. Gün batımına biraz zaman vardı ama güneş yumuşamaya başlamıştı. Deniz sakin görünüyordu. Hafif bir rüzgâr vardı ve saçlarımı sürekli yüzüme getiriyordu. Bir an durup etrafa baktım. Sahil o saatlerde çok kalabalık değildi. Bu hoşuma gitti.Ayakkabılarımı çıkardım ve kumların üstünde yürümeye başladım. Kum hala sıcaktı. Ayağımın altında yumuşak bir his vardı.
Denizden gelen tuzlu koku burnuma geldi. O an içimde garip bir rahatlık oldu. Onun biraz ileride beni beklediğini gördüm. Elini salladı. Ben de gülerek yanına yürüdüm. Yanına vardığımda yüzünde sakin bir ifade vardı. Bir süre konuşmadan yan yana yürüdük. Gerçekten ilginç bir an oldu. Bazen insan bir şey söylemeden de anlaşabiliyor. Dalga sesleri konuşmaların yerine geçiyordu.Bir süre sonra denize doğru yaklaştık.
Beylikdüzü Escort Önce Dalgayı Görmek İstiyor
Beylikdüzü Escort olarak su kıyıya yavaşça vuruyordu. Ayağımı suya soktuğumda irkildim. Beklediğimden daha serindi. Bu beni güldürdü. Gerçekten şaşırdım. O da güldü. Sonra yanıma biraz daha yaklaştı. Omzuma hafifçe dokundu. O dokunuşla içimde sıcak bir his oluştu. Bir an durdum ve denize baktım. Güneş yavaş yavaş aşağı iniyordu. Gökyüzünün rengi değişmeye başladı. Turuncu ve pembe tonlar ortaya çıktı.

Beylikdüzü Escort
Böyle anları her zaman sevmişimdir. Çünkü ortam bir anda farklı bir hale geliyor.Bir süre sonra sahildeki insanlar daha da azaldı. Bu da ortamı daha sakin yaptı. Biz kumların üzerine oturduk. Dizlerimi kendime çektim. O da yanımda oturdu. Rüzgâr biraz arttı ama hava hala sıcaktı. Saçlarım yine yüzüme geldi. O eliyle saçlarımı geriye doğru itti. Bu küçük hareket beni bir an utandırdı ama hoşuma da gitti. Gerçekten şaşırdım.
İiçinde Fırtınalar Kopuyor
O an içimde bir heyecan oluştu. Normalde böyle şeylerde çok belli etmem ama o akşam kendimi biraz daha açık hissettim.Bir süre denizi izledik. Dalga sesleri düzenli bir şekilde geliyordu. Böyle anlarda zamanın yavaşladığını hissediyorum. Sonra bana doğru döndü. Göz göze geldik. O an içimde tuhaf bir sıcaklık oldu. Kalbimin hızlandığını fark ettim. Yanıma biraz daha yaklaştı. Omzuma kolunu koydu. Ben de ona doğru hafifçe yaslandım. Bu kadar basit bir yakınlık bile ortamı değiştirdi. Sahilde otururken etrafımıza baktım. Gerçekten çok sakin bir görüntü vardı.
Uzakta birkaç kişi yürüyordu. Gökyüzü daha da koyulaşmıştı.O an içimden şu geçti. Bazen insanın ihtiyacı olan şey çok basit. Deniz sesi, hafif bir rüzgâr ve yanında sevdiği escort biri. Bir süre sonra ayağa kalktık ve tekrar yürümeye başladık. Kumların üstünde yürürken ayağımızın izi kalıyordu. Dalgalar bazı izleri siliyordu. Gerçekten ilginç bir his yaşadım. O anın içinde kaybolmuş gibiydim. Ne telefon aklıma geldi ne başka bir şey. Bir noktada durduk. Escort Beylikdüzü olarak deniz kararmaya başlamıştı. Ama hala ufukta hafif bir ışık vardı. O an içimde sıcak bir huzur vardı.
